Wat bieden wij aan

Dagbesteding

De ZorgWereld is gevestigd op een eigen locatie waardoor hulpvragers zich in een veilige omgeving zich verder kunnen en mogen ontwikkelen. Iets wat voor hen in de huidige maatschappij niet altijd even gemakkelijk is. Door het bieden van de juiste begeleiding, geheel op maat, willen wij de hulpvragers stimuleren hun praktische vaardigheden, zelfredzaamheid en sociaal-emotionele ontwikkeling verder te vergroten.

De activiteiten die o.a. worden aangeboden zijn helpen in de verzorging van de dieren, klusjes doen op de locatie, creatieve bezigheden en mee doen aan sportieve activiteiten om zo hun lichamelijke en geestelijke welbevinden te vergroten. Uiteraard is er de mogelijkheid voor eigen initiatief vanuit de hulpvrager om activiteiten toe te voegen aan ons aanbod!Groepsbegeleiding

De ZorgWereld biedt daarnaast ook nog groepsbegeleiding. Kinderen kunnen op woensdagmiddag en zaterdagochtend zowel groepsbegeleiding als individuele begeleiding krijgen op onze eigen locatie. Tijdens deze momenten wordt de thuissituatie van de kinderen wat 'ontlast'. Tijdens deze groepsmomenten doen wij samen met de kinderen kleine klusjes, creatieve en sportieve activiteiten in en om de locatie. Wij lunchen samen en brengen daarna de kinderen weer naar huis. 

Vakantie & weekendopvang

Vakantie & weekendopvang zal in overleg met ouders/verzorgers afgestemd worden.

Individuele begeleiding

De ZorgWereld biedt naast de dagbesteding ook individuele begeleiding. Tijdens deze 1 op 1 momenten, wordt er samen met de hulpvrager aan zijn of haar persoonlijke doelen gewerkt. Dit kan in hun thuissituatie, op school, tijdens sportactiviteiten of op onze eigen locatie.