Joyce en Yvonne zijn samen de vaste gezichten binnen De ZorgWereld

 

  Eind 2017 is Joyce begonnen met De ZorgWereld vanuit de overtuiging dat zorg veel meer gericht kan zijn op de daadwerkelijke hulpvragen.

Niet alleen maar werken volgens en uit de boekjes, maar vooral zorg op maat en uit het hart. Gewoon echt samenwerken met de hulpvragers en ouders.

In 2019 is het bedrijf omgezet naar een VOF en heeft Yvonne zich aangesloten, met haar open en eerlijke houding en dezelfde visie op de zorg is zij een mooie aanvulling binnen De ZorgWereld.

 

"Samen kunnen wij nog meer hulpvragers ondersteunen".

Yvonne de Vries

Mijn naam is Yvonne de Vries, 28 jaar en woonachtig in de bollenstreek. Na 10 jaar voor een organisatie gewerkt te hebben, wilde ik graag zelfstandig aan de slag. Werken met mensen is wat ik het liefste doe, zeker als ik een positieve bijdrage kan leveren aan iemands welbevinden. Dit doe ik doormiddel van werken vanuit mijn hart en gevoel. Daarnaast ook nog een dosis enthousiasme, humor en zorgzaamheid.
Mijn ervaring heb ik opgedaan door met mensen te werken met een verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag en psychiatrische problematiek. Geen werkdag is hetzelfde, wat maakt dat het werk uitdagend en leuk blijft. Voor de rest ben ik HBO afgestudeerd als SPH’er en SKJ-geregistreerd.

Joyce van den Berg

Ik ben Joyce 30 Jaar en woonachtig in de bollenstreek. Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest binnen een grote instelling, waar ik werkte met hulpvragers met moeilijk verstaanbaar gedrag, vond ik het tijd om voor mijzelf te beginnen. Gewoonweg weer werken vanuit mijn hart, denken buiten de kaders en boekjes en vooral dichtbij de hulpvragers blijven staan.
Vanuit die gedachten is De ZorgWereld ontstaan. Mijn kracht en passie ligt dan ook voornamelijk bij het samen met ouders en hulpvragers kijken naar en oplossen van (complexere) hulpvragen.
Verder ben ik graag buiten en sportief ingesteld en zal je mij veelal kunnen vinden, al dan niet samen met mijn hondje Swiffer, op de dagbestedingslocatie en tijdens intake gesprekken.
Ik ben SKJ-geregistreerd.